Erotiske sider billig sexy undertøy

erotiske sider billig sexy undertøy

Syns ikke samboeren din er rar jeg, å det kan jeg nesten garantere at ikke min samboer syns heller! Her elsker begge sexy undertøy! Han blir tent av det å jeg føler meg mer sexy blandt annet fordi jeg ser hvor opphisset han blir av det! Jeg ville nok heller valgt mer av det du satte på den siden som din mann likte fremfor det du kunne tenkt deg men..

Så lenge han ikke mener at du skal gå med slike kjoler til daglig ute blandt folk, eller at du skal gå med slikt undertøy hver dag så ser jeg ikke problemet med å gjøre det.

Jeg har da noen snertne nattkjoler og en og annen sexy truse, men det er sjelden det blir brukt. Mannen her mener det er unødvendig med sexy undertøy fordi " jeg river det bare av deg med en gang allikevel"..

Høres sikkert ut som et kompliment, men helt ærlig så tror jeg det bunner mer i at han ikke vil jeg skal bruke masse penger på det.. Men en ting er sikkert, han kunne ikke forvente at jeg skal kle meg i noe sånt om han selv skal sitte der i den slitte boxern sin.. Jeg syns selv det er spennende å ta på seg sexy undertøy, men da må jeg føle meg vel i det.

Føler jeg meg feit eller teit så mister det all sjarm. Syns ikke mannen til HI skal verken furte eller "tvinge" henne til noe hun ikke er komfortabel med.

Men det går jo an å inngå kompremisser, møtes litt på halvveien. Det tror jeg ikke er så dumt verken for sexlivet eller samlivet. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community.

Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Sign in to follow this    Followers 0. Er det samboeren min som er rar? Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Anonym bruker   posts. Posted May 11, Altså han mener at jeg bør kjøpe litt sexy undertøy, litt korsett osv.. Nå er han passe sur og mener at det er normalt at folk kan kle seg slikt på soverommet??

Unskyld meg men da får han fader meg kjøpe noen pene boxere selv eller gjøre noe! Og jeg liker ikke sexy undertøy Han er barnslig synes jeg. Og han er snart Hva med dere, har dere mye sexy undertøy?? Share this post Link to post Share on other sites. Enig i at det din samboer beskriver som "sexy" høres mest horete ut Ja merkelig at han blir sur. Poenget er vel at vi har veldig forsjellig smak på hva som er sexy. Kan ta ett eks: Grøss, for noen syke priser for noen blonder Cottelli Selvsittende Strømper med Blondekant Hvit.

Cottelli Blonde G-string Svart. Cottelli Blonde BH-sett med hofteholder. Abierta Fina Hofteholder Sett. Mandy Mystery Minikjole med Gullkant.

Cottelli Blondetruser 3 pack Sett. Amorable by Rimba Selvsittende Strømper Backseam. Cottelli Mesh Chemise med Strømpeholder. Cottelli Selvsittende Strømper med Blondekant Røde.

Dreamgirl Open Crotch Hipster Hvit. Cottelli Bunnløse Strømpebukser med Hvit Blondekant. Cottelli Blonde Strømpeholder Plus Size. Obsessive Amarone Babydoll Sett.

Auto Rabbit Kjøp ,- Vanlig pris: Sorter etter Navn Pris Popularitet Bruk stigende rekkefølge. Vis 16 per side 24 per side 32 per side 48 per side Alle per side. Finn billige sexleketøy og sexy undertøy i vår store tilbud kategori. Fortsett å handle Gå til kassen Nei Ja. Are you sure you want to remove the product? Do you want to shop from Vuxen Global Europe? You are currently visiting Vuxen Norway.

Erotiske sider billig sexy undertøy -

Cottelli Fransk Åpning G-string Rød. Syns ikke han er rar i det hele tatt! Kjæresten min er forresten veldig fornøyd med meg uansett om jeg har på norsk amatørporno sexy lesbian porn, vanlig undertøy, sexy undertøy eller ingenting. Vi sender aldri ut uønsket reklame eller informasjons mail på e-post slik de fleste sex og erotikk sider gjør, til registrerte brukere. Hva med andre ting som sexy sykepleieruniform f. Det er jo bare for ham, ikke allmennheten! Jeg hadde gjort det for hans skyld, og så bedt ham om å gjøre noe for min skyld. Side 1 av Om oss Diskre levering Kjøåsvilkår. Baci produserer stilfulle og luksuriøse klær og kostymer til fornuftige priser. Hva er det som gjør at du ikke liker det da? Cottelli Selvsittende Strømper med Blondekant Røde. Syns ikke mannen til HI skal verken furte eller "tvinge" henne til noe hun ikke er komfortabel med. erotiske sider billig sexy undertøy

0 responses on “Erotiske sider billig sexy undertøy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *